Spring naar inhoud
19 juli 2010 / zweetvoeten

Geen zweetvoeten tijdens Nijmeegse Vierdaagse…

De 94e Nijmeegse Vierdaagse vindt plaats van dinsdag 20 juli t/m vrijdag 23 juli 2010.

Er zijn 48.435 mensen die zich hebben ingeschreven, waarvan er 45.000 mogen deelnemen. Dit in verband met de vooraf ingestelde deelnemerslimiet.

Zorg goed voor uzelf…

Omdat u de Nijmeegse Vierdaagse graag wilt uitlopen is het van belang dat u goed voor uw lichaam zorgt.

Heeft u last van zweetvoeten?

Een veelgebruikte remedie is het vooraf inwrijven van de voeten met talkpoeder of speciaal voetpoeder. Gebruik niet te veel omdat het anders gaat aankoeken. Inwrijven met kamferspiritus kan ook helpen, dit moet u dan echter wel enkele weken volhouden!!!!!

http://www.vierdaagse.com/wandelen/voetverzorging.html

VLISSINGEN – De Vlissingse moleculair bioloog David Shvarts heeft een methode ontwikkeld tegen zweetvoeten. Door bijvoorbeeld te letten op wat je eet is te voorkomen dat voeten gaan stinken. In tien dagen kun je van zweetvoeten afkomen, schrijft Shvarts in een zijn nieuwe boek.

Volgens Shvarts zijn zweetvoeten een probleem. Mensen durven er vaak niet over te praten omdat ze niet willen vertellen dat ze stinken. Als je van de problemen af bent kun je prettiger leven, aldus Shvarts die naast moleculair bioloog ook levenscoach is.

>> Website David Shvarts : www.10praktischetips.nl

David Shvarts kunt u beluisteren op:
bron: www.omroepzeeland.nl/106398/2010-07-14/zeeuwse-methode-moet-zweetvoeten-voorkomen.html

Wilt u dit programma van 10 dagen volgen en heeft u interesse voor het boek , stuur dan een email naar info@10praktischetips.nl

Plaats een reactie